Sivut

tiistai 3. heinäkuuta 2012

Kuulumisia+ video

Heipparallaa! Blogi on herätetty eloon taas aikamoisen tauon jälkeen! Ajattelin yhdessä vaiheessa yhdistää tämän koirablogini ja valokuvausblogini, mutta ei se oikein luonnistunut, joten jatkan nyt tätä koirablogia ja valokuvausblogia omina blogeinaan. Valokuvausblogin tosin joudun tekemään kokonaan uusiksi osoite- ongelman vuoksi..... Muutin aika radikaalisti tämän blogin ulkoasuakin ja tein uuden bannerin. Blogillani on myös uusi nimi, sillä se vanha oli aika eh... tylsä :D Jos joku ihmettelee nimeä, niin se on siis Tessun virallinen nimi. Osoitteen pidän kuitenkin vanhana, ettei käy samalla tavalla, kuin valokuvausblogini kanssa.

Mutta nyt on taas intoa postailla enemmänkin, ja jemmassa onkin muutama postaus- idea, mm. Laukaan koirauimalasta (jossa käytiin talvella xd) ja koiraleiristä, jolla olin Tessun kanssa kesän alussa.
Tessu kesämiehenä :)

Broilerikoipi :D

Nyt olen alkanut opettaa Tessulle vetolaatikon kiinni laittamista. Idean sain kaveriltani, joka opetti sen koiralleen. Tuossa alhaalla on pieni videonpätkä siitä, jos nyt saan sen ladattua siihen :)




Huomaa, että on ollut taukoa postailusta, kun ei teksti oikein sujuvasti kulje, mutta eiköhän se tästä :D

2 kommenttia:

Saara kirjoitti...

JEEEEEEEEEEEEEEeeeeeeee... Sä postailet taas...:) Käyks jos käydään joku pv. ottaa jtn. Canicross koklaus videoit?:)

Sussu kirjoitti...

Niinhän mä teen ;D Ja juuu! :)