Sivut

sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Toivepostaus 2: Tessu pentuna

Kerron nyt kaikkea, mitä vain muistan siitä, kun Tessu oli pentu. Osan jutuista kysyin äidiltäni, sillä en itse muistanut. Olin siis vasta 5- vuotias, kun Tessu tuli meille. Minä sain päättää, minkä pennuista halusin, ja valitsin Tessun, sillä se oli kaikista uteliaimman näköinen.
Tessu oli todella eläväinen pentu. Villi, ja hyvin utelias. Se oli helppo opettaa kävelemään hihnassa ja sisäsiistiksi. Opetimme myös Tessulle sen, ettei pihan rajojen ulkopuolelta saa lähteä omin luvin pois.

Tessun tassuissa oli (ja on vieläkin) yksi todella omituinen piirre, nimittäin huomasimme, että ne haisevat popcornille! Tuoksu ei lähtenyt pois, kun Tessu kasvoi isoksi. Toki oli Tessussa muitakin erikoisia piirteitä pentuna. Se nukkui aina taka- ja etujalat suorana "kultapeitolla" ja nukkui mummolassa rannassa asuntovaunumme alla. En muista, että se olisi tuhonnut muuta, kuin palan nakertanut kodinhoitohuoneen penkistä. Sekin loppui, kun hieroimme siihen sitruunaa.

Tessu tykkäsi nukkua asuntovaunun alla mummolan rannassa.

Tessu "kultapeitolla"

Tämän ikäisenä Tessu näytti hassulta, isot korvat ja lyhyt karva :D

-Sussu

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tessu oli aivan mahtava pentuna :) Mukava muistella sen touhuja. Hirvittää,kun on taas tulossa uusi vuosi ja rakettien pauke :/ Tessu reppana,kun pelkää pauketta tosi paljon :(

Sussu kirjoitti...

Niin oli ja on vieläkin :)) Tesmu-rassu :(

Sara kirjoitti...

ääää nii sulone <:

Sussu kirjoitti...

No älä muuta sano :> Toi vika xD