Sivut

torstai 24. marraskuuta 2011

Jyväskylän kv 19.-20.11.

Olin siis viikonloppuna turistina Jyväskylän kansainvälisessä koiranäyttelyssä. Se oli ensimmäinen (eikä tosiaankaan viimeinen!) iso näyttely, jossa olen käynyt. Oikeastaan en ollut aiemmin käynyt kuin jossain Äänekosken pienessä ryhmänäyttelyssä... Mutta tunnelma siellä oli mahtava! Koiria ja omistajia oli joka puolella, kojut täyttyivät ostajista, kehät olivat täynnä upeita koirakkoja... Koirahullun unelma <3

Lauantaina lähdin kahden ystäväni kanssa Jyväskylään puoli yhdeksän aikoihin. Paikan päällä oltiin joskus yhdeksän jälkeen. Olimme jo autossa valmiiksi sopineet, kuka lähtee minne päin, ja missä tavataan, jos eksytään tai kun lähdetään syömään. Itse ryntäsin ensimmäisenä hoffi- kehälle. Siellä en kuitenkaan kauaa malttanut olla, sillä kultsikehät olivat alkamassa. Yllätyin suuresti, kun katsoin info- kirjasta, jossa oli koirien nimet, kun huomasin, että kaikki suosikkikultsini olivat siellä! Kultsikehällä viihdyinkin sitten yli puoli tuntia. Sen jälkeen lähdimme kavereiden kanssa kiretelemään kojuja. Tulihan sieltä ostettuakin valokuvakehys ja tosi pieni laukku, jota kylläkin käytän penaalina. Loppupäivä kierreltiin yhdessä kavereiden kanssa westie- ja bedukehillä. Ennen lähtöä vielä käytiin syömässä (kallista!) ruokaa seisovasta pöydästä.

Sunnuntaina menin näyttelyyn äidin kanssa. Olimme siellä kymmenen aikaan aamulla. Kiertelimme vähän siellä sun täällä: Chow chow-, junnu-, leonbergi-, belggari-, tanskis-, ja kultsukehillä. Kierreltiin myös kojuilla ja äiti osti minulle t-paidan, jossa lukee "Tassunjälkiä sydämessä". Itse ostin Tessulle joululahjaksi aktivointipallon.


Minuun iski näyttelyssä jälleen kerran ihan kauhea kehäkuume! Olisi niin hienoa päästä esittämään upeaa kultsua kansainväliseen näyttelyyn! Jospa se joskus vielä toteutuisi... Tässä vielä niitä ostoksia:

Aktivointipallo 7€

Valokuvakehys 11.50€ (muistaakseni) 
Laukku/ penaali n.15€ (muistaakseni)

Ja sen toivepostauksen teen viikonloppuna, kun osa Tessun tavaroista on mummolassa. Eli voiton siis vei ylivoimaisesti Tessun tavarapostaus 12 äänellä.  Seuraavana oli Tessu pentuna (8 ääntä). Kolmantena tämän blogin kirjoittaja (5 ääntä), ja neljäntenä Tessun kaverit (3 ääntä). Teen ne muutkin toivepostaukset jossain vaiheessa...

Ei kommentteja: