Sivut

sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Uusi aktivointilelu

Käytiin eilen Jyväskylässä perheen kanssa ja ostin Palokan Citymarketista Best Friendin aktivointilelun Tessulle. Olin yllättynyt, että se maksoi muistaakseni vain noin 13.95e! Yleensä, kun katsoo sellaisten aktivointilelujen hintoja, ne voivat maksaa jopa 50e.

Kyseessä on siis sellainen lelu, jossa on koloja ja pyöritettävä kansi. Nami on tarkoitus laittaa yhteen niistä koloista ja koiran pitäisi pyörittää joko tassulla tai kuonolla kantta niin, että löytää kolon, jossa nami on. Yllätyin siitä, miten nopeasti Tessu tajusi idean. Kokeilin kerran laittaa namipalloon namin, mutta Tessu ei tajunnut sitä ja alkoi vain etsiä nameja ympäriltään.

Tessukin rakastaa tätä lelua ihan mahdottomasti! On jännää katsoa, miten keskittynyt se on haistelemaan, missä nami voisi olla. Välillä se alkaa puremaan kantta, kuvittelee kai, että saisi siihen reiän aikaiseksi :D Eilen, kun lopetin leikin Tessun kanssa sillä, se jatkoi vain kannen pyörittämistä, vaikkei siellä ollut enää namia :D Suosittelen tätä aktivointilelua kaikille, sillä se on tarkoitettu nimenomaan aloittelijoille sekä pennuille.
Kannattaa muuten pyyhkiä nuo kuolat tuosta lelusta käytön jälkeen,
ettei kansi jää jumiin :D
Tessu yrittää saada reikää namin kohdalle :D
Keskittynyt :D

-Sussu

Ei kommentteja: