Sivut

maanantai 29. elokuuta 2011

Kuvaton postaus viime päivistä

Pahoittelen, että tähän postaukseen ei nyt tule kuvia, sillä kirjoitan tätä nyt koulussa ylimääräisellä ajalla tietotekniikan tunnilla (voin kyllä kotona lisätä kuvia). 25.8. käytiin Tessun kanssa mätsärissä Tikkakoskella taas tutun porukkamme kanssa (2 kaveria ja kaverin koira). Siellä oli ihan kauheasti porukkaa! Tessu veti koko ajan johonkin suuntaan, jos yritin harjoitella sen kanssa, joten olin aika paniikissa, että miten mahtaa mennä. Näin siellä myös 2 kaveriani bedlingtoninterriereidensä kanssa. Juuri, kun isojen koirien kehä alkoi, huomasi, että Tessukin alkoi onneksi rauhoittua ja malttoi jo keskittyä paremmin. Vielä pari kertaa seuraamisharjoituksia ja oli meidän vuoro mennä kehään. Tessu meni siellä tosi hienosti ja saatiinkin punainen nauha. Olin todella ylpeä Tessusta! Myös kaikki kaverini saivat punaisen. Myöhään illalla oli vielä punaisten nauhojen saaneiden kehä. Se ei mennyt niin hyvin, kun Tessu pyöri kuin hyrrä, namit ei kiinnostanut ja toiset koirat kiinnostivat... Ei siis päästy enää siitä pidemmälle, mutta ei se haittaa :)

Se oli Tessun 3. ja viimeinen mätsäri, sillä sen jälkeen se sai 4 päivää kestäneen ripulin. Se oli joko jonkun bakteerin aiheuttama tai sitten "stressiripuli". Minua vähän harmittaa, että ei voida käydä enää mätsäreissä, mutta mieluummin pidän Tessun terveenä, kuin tavoittelen mätsärimainetta...

Nyt odotan jo kovasti Jyväskylän kansainvälistä koiranäyttelyä marraskuussa, jonne menen kavereideni kanssa katsomaan upeita koiria ja tutkimaan koirakojuja :) En vielä tiedä, menenkö sinne molempina päivinä, vai vaan yhtenä päivänä, sillä kultsit ovat molempina... Hauskaa viikkoa kaikille! :)





Ei kommentteja: